BESKRIVELSE AF HAVEFORENING STEJLØØJ

Haveforeningen H/F Stejlhøj er grundlagt i 1929 og er dermed en af Kalundborgs Ældste Haveforeninger. Haveforeningen ligger et stenkast udenfor byen og der er rige indkøbsmuligheder indenfor en overskuelig afstand. Fx ligger foreningen ca 500 m fra en stor MENY og Stark. Centrum af Kalundborg er indenfor 1500 m og ved Kalundborg Fjord finder man rig mulighed for badning samt solbadning. Bus forbindelser lige ved Haveforeningen.

Dec. 2018 udbyggede Bane Danmark jernbanen og lavede et stop trin ved Novo Nordisk Fabriksanlæg og dermed er der kun ca. 5 min. gang til Haveforeningen. 1 lille kilometer fra haveforeningen ligger der Kalundborgs Havecenter samt øvrige forretninger, hvoraf Jem og Fix, T-hansen, Jysk og Kirppu kan nævnes. Kalundborg by er en lille hyggelig by med alle muligheder for handel samt hyggelig gammel bydel med den berømte 5 tårns Kirke. Byens seværdighed (kirken) kan endda ses fra Haveforeningen.

H/F Stejlhøj er en gammel Haveforening med gamle beplantninger og gamle bebyggelser samt smalle adgangsvej. Haveforeningen har de seneste år været præget af et generationsskifte og der er derfor også huse af nyere dato samt ombygget ældre huse. Ved ophold i haveforeningen Stejlhøj opleves hurtigt et sus af gamle dage og der hersker en vis form for ro og afslappethed.

Kolonihaven Stejlhøj har indlagt strøm i fælleshuset - De enkelte haver kan for egen regning få indlagt strøm på havelodden. De fleste kolonihaver er dog stadig uden nogen former for strøm. Mens andre haver opsætter solcelle panel og opnår dermed den ønskede strøm.

I Haveforeningen Stejlhøj findes der ro og en afslappet stil med mulighed for kontakt til de andre havelejere. H/F Stejlhøj er det helt rigtige sted for at få ro og hygge væk fra en stresset hverdag.

Kom endelig forbi og besøg vores forening og oplev ved selvsyn foreningen, herunder: Roen, farverne og oplev, hvordan der hersker en fornemmelse af gamle dage og samvær.

Haveforeningen H/F Stejlhøj har fælleshus med adgang til toiletter. Ved indmeldelsen i haveforeningen udleveres 1 stk. nøgle til toiletter & bad.

Fælleshuset kan lejes for festlige lejligheder med op til max 30 personer og bestik samt porcelæn forefindes. Der forefindes ligeledes opvaskemaskine, ovn, køleskab, nye stole og borde, et rigtig flot lokale. Rengøring kan tilkøbes.

Udlejning af fælleshus: fra 500kr